Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Coco

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613528796850

WhatsApp : +8613528796850

Γραμμή Παραγωγής

SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Το καλώδιο DJX έχει ένα πάρκο βιομηχανίας που καλύπτουν 65.000 τετραγωνικά μέτρα και περισσότερες από 200 γραμμές παραγωγής.

Ο εξοπλισμός παραγωγής περιλαμβάνει: μυλωνάς σχεδίων καλωδίων, καλώδιο που προσαράσσει τη μηχανή, καλώδιο-βάζω-επάνω στη μηχανή,

εξωθητής, knitter, τριπλή εξώθηση και η μηχανή συγκόλλησης τόξων αργού θηκών καλωδίων μετάλλων για το καλώδιο κ.λπ.

Ο περίπλοκος εξοπλισμός και η αποδοτική οργάνωση παραγωγής εξασφαλίζουν την ισχυρή ικανότητα παραγωγής μας

και ικανότητα ανεφοδιασμού.

Εργαστήριο παραγωγής

SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

Εξοπλισμός παραγωγής

SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7

OEM / ODM

Το καλώδιο DJX μπορεί να παρέχει τα καλώδια σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών. Ο cOem και ο ODM και οι δύο είναι διαθέσιμοι. Διαφορετική εκτύπωση λογότυπων χρώματος και πελατών. Πιστοποιητικό τρίτου.

Ε & Α

Η ομάδα DJX αποτελείται μια επιστημονική και ομάδα έρευνας και ανάπτυξης τεχνολογικής καινοτομίας από διάφορους επαγγελματικούς ανώτερους μηχανικούς. Ο διευθυντής Ε&Α έχει 30 έτη εμπειρίας βιομηχανίας.

DJX έχει λάβει περισσότερα από 20 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, περισσότερα από 10 πνευματικά δικαιώματα λογισμικού, διάφορες ερευνητικές εργασίες, και έχει κερδίσει τον τιμητικό τίτλο της «εθνικής επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας.» DJX είναι μια μονάδα μελών της ένωσης της Κίνας για την τυποποίηση Cable&wire, και συμμετέχει στην πρόταση των εθνικών προτύπων Cable&wire. Η ομάδα μας πήρε το προβάδισμα στην εισαγωγή του μεγάλου εργαστηρίου καύσης των BS στην Κίνα, και είναι ο μόνος κατασκευαστής στη Νότια Κίνα που μπορεί να παραγάγει μια μεγάλη έκταση των ορυκτών πυρίμαχων καλωδίων. DJX συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με την κατάρτιση του προσωπικού έρευνας και ανάπτυξης, και έχει καθιερώσει από κοινού τη «βάση παραγωγή-πανεπιστημιακός-ερευνητικής συνεργασίας Shenzhen πανεπιστημιακή DJX ηλεκτρική Cable&Wire» με το πανεπιστήμιο Shenzhen.

Σύμφωνα με τις ανάγκες πελατών, το τμήμα Ε&Α αναπτύσσει τα προσαρμοσμένα προϊόντα για τα διαφορετικά περιβάλλοντα χρήσης. Παρέχουμε πάντα τις επαγγελματικές τεχνικές λύσεις στους πελάτες.

Πυρίμαχη συνεδρίαση της συζήτησης έρευνας και ανάπτυξης καλωδίων.

SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Guangdong εύκαμπτο ορυκτό αλεξίπυρο ερευνητικό κέντρο καλωδίων.

Το Fincredit με το πανεπιστήμιο Shenzhen και καθιέρωσε την βιομηχανία-πανεπιστημιακός-ερευνητική συνεργασία Fincredit.

SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Το καλώδιο Dongjiaxin έχει περισσότερα από 20 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, περισσότερα από 10 πνευματικά δικαιώματα λογισμικού, και διάφορα έγγραφα επιστημονικής έρευνας.

SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2