Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Coco

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613528796850

WhatsApp : +8613528796850

SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD

CO. SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE, ΕΠΕ

  • SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD
  • SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD
  • SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD
  • SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD
  • SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες Finecredit Αριθμός Υπαλλήλων 200~300
Ετήσιες πωλήσεις 230701800.00-307602400 Ιδρύθηκε Έτος 1990
Εξαγωγή pc 60% - 70%
Εισαγωγή

Το καλώδιο DJX ιδρύθηκε αρχικά το 1990 και καταχωρήθηκε τυπικά το 2003 ως Co. Shenzhen Dongjiaxin Wire&Cable, ΕΠΕ. Το 2017, DJX καθιέρωσε μια Co. ομάδας Shenzhen Finecredit επιχείρησης ομάδας, ΕΠΕ και άρχισε ένα πρότυπο λειτουργίας ομάδας με 4 εν πλήρη κυριότητα θυγατρικές. Η βάση κατασκευής ομάδας βρίσκεται σε Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, η οποία είναι ένα προηγμένο πάρκο βιομηχανίας ενσωματώνοντας την Ε&Α, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία. Το καλώδιο Dongjiaxin έχει περισσότερα από 20 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, περισσότερα από 10 πνευματικά δικαιώματα λογισμικού, και διάφορα έγγραφα επιστημονικής έρευνας. Τα τελευταία χρόνια, DJX έχει κερδίσει τους τιμητικούς τίτλους της «εθνικής επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας», «διάσημο εμπορικό σήμα Shenzhen», «κερδίζοντας επιχείρηση επαρχιών Γκουαγκντόνγκ από την ποιότητα», και το καλώδιο Dongjiaxin είναι το Guangdong εύκαμπτο ορυκτό αλεξίπυρο ερευνητικών κέντρου και Shenzhen καλωδίων πανεπιστημιακό καλώδιο και μελέτη παραγωγής καλωδίων και βάση ερευνητικής συνεργασίας. DJX πέρασε το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης CQC ISO 9001-2014, περιβαλλοντικό σύστημα διαχείρισης ISO14001, σύστημα διαχείρισης υγείας επαγγέλματος 18001-2001 OHSAS. Το καλώδιο DJX έχει ένα επαγγελματικό εργαστήριο καλωδίων, το οποίο έχει περάσει την πιστοποίηση CNAS ISO/IEC 17025 και μπορεί να εκδώσει διεθνώς - αναγνωρισμένες εκθέσεις δοκιμής.

Τα καλώδια και τα καλώδιά μας έχουν λάβει την πιστοποίηση UL, την πιστοποίηση ETL, TUV την πιστοποίηση, την πιστοποίηση VDE, την πιστοποίηση CE, την πιστοποίηση Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας CQC&, και την πιστοποίηση QS. Τα χαρακτηρισμένα προϊόντα μας περιλαμβάνουν: το βιομηχανικό ηλεκτρικό καλώδιο, καλώδιο τροφοδοσίας χαμηλής τάσης, καλώδιο του τοπικού LAN Ethernet, λάστιχο μόνωσε το καλώδιο, το φωτοβολταϊκά καλώδιο και το καλώδιο εγχώριας βελτίωσης, κ.λπ., περισσότερα από 2.000 είδη προδιαγραφών προϊόντων. Τα προϊόντα DJX καλύπτουν επίσης τις απαιτήσεις και του περιορισμού στην οδηγία HazardousSubstances (RoHS) και της πρότασης 65 Καλιφόρνιας.

Τα καλώδια DJX είναι το προτιμημένο εμπορικό σήμα για τα εθνικά σημαντικά προγράμματα, όπως η Χογκ Κογκ-Zhuhai-Μακάο γέφυρα, κέντρο Συνθηκών παγκόσμιου Exhibition& Shenzhen, διεθνής αερολιμένας Shenzhen, μετρό Shenzhen, πυρηνικός σταθμός Fujian Ningde, πανεπιστήμιο msu-ΚΟΜΜΑΤΙΏΝ Shenzhen, παράκτιο εμπορικό κέντρο Zhongzhou, το καλώδιο κ.λπ. DJX χρησιμοποιείται ευρέως στη δημοτική εφαρμοσμένη μηχανική, τη βιομηχανία ακίνητων περιουσιών, τη δυνατότητα σιδηροδρόμων, το βιομηχανικό εξοπλισμό, τη βιομηχανία φωτισμού και άλλους τομείς. Είμαστε δεσμευμένοι να αναπτύξουμε τα ασφαλή καλώδια και τα καλώδια και να παρέχουμε τα ασφαλέστερα καλώδια για τους πελάτες. Η ποιότητα και η υπηρεσία μας αναγνωρίζονται ιδιαίτερα από τους στην εγχώρια αγορά και διεθνείς πελάτες. Με τις προσπάθειες κάθε υπαλλήλου DJX, η ποιότητα και η υπηρεσία μας έχουν αναγνωριστεί ιδιαίτερα από τους στην εγχώρια αγορά και διεθνείς πελάτες.

Ιστορία

Το εργαστήριό μας έχει την πιστοποίηση CNAS, από την πρώτη ύλη στα τελειωμένα - προϊόντα μέσω των στρωμάτων της επιθεώρησης, για να εξασφαλίσει υψηλό - ποιοτικά πρότυπα.

 

Κίνα SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Το καλώδιο DJX χρησιμοποιείται ευρέως κατά τη δημοτική εφαρμοσμένη μηχανική, τη βιομηχανία ακίνητων περιουσιών, τη μεταφορά ραγών, το μηχανικό εξοπλισμό, τη βιομηχανία φωτισμού και άλλους τομείς.

1. Έχουμε την επαγγελματική pre-sales και μεταπωλήσεων ομάδα, την ένα προς ένα εξυπηρέτηση, και την απάντηση γρήγορα σε 24 ώρες 7 ημέρες.

2. Αναπτύσσουμε και σχεδιάζουμε το καλώδιο και το καλώδιο σύμφωνα με την απαίτηση πελατών.

3. Έχουμε την άριστη υπηρεσία μεταπωλήσεων και μια διετή εξουσιοδότηση των προϊόντων.

4. OEM/ODM

Τα καλώδια DJX έχουν εμμείνει στην αρχή «quality+service», της ειλικρινούς συνεργασίας, και επιδιώκουν τη αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση. Σας προσκαλούμε ειλικρινά για να επισκεφτούμε την επιχείρησή μας.

Η ομάδα μας

Εμμένουμε πάντα στην αρχή «quality+service», για να παρέχουμε στους πελάτες μας τα ασφαλή και αξιόπιστα προϊόντα cable&wire.

Ομάδα

Τα καλώδια DJX έχουν μια επαγγελματική και αποδοτική ομάδα της τεχνολογίας, των ποιοτικών ελέγχων, των πωλήσεων, της εξυπηρέτησης πελατών κ.λπ.. Κολλάμε μαζί και δίνουμε το καλύτερό μας σε όλα. Για να παρέχει στους πελάτες μας τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και την οικεία υπηρεσία.

Κίνα SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, δημιουργούμε τον ήχο που λειτουργεί και περιβάλλον διαβίωσης, provideskill εκπαιδευτικός και πλατφόρμα εκμάθησης, εργασία Finecrediters σε μια αρμονική περίσταση και επιτυγχάνουμε την προσωπική αύξηση της εργασίας.

 

Κίνα SHENZHEN DONGJIAXIN WIRE&CABLE CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1